Frågor & Svar

 

150-årsjubiléet

Vad händer på Dalslands Sparbank under 2020?

2020 fyller Dalslands Sparbank 150 år. Detta kommer vi att fira genom olika aktiviteter och kundträffar under hela 2020.
Den dagliga bankverksamheten kommer att pågå som vanligt.

Hur påverkar det mig som kund att Dalslands Sparbank fyller 150 år 2020?

Vårt kommande 150-års jubileum påverkar inte dig som kund i Dalslands Sparbank förutom att du får möjlighet att kunna delta i aktiviteter och kundträffar under året och fira tillsammans med oss.

Är kommande aktiviteter och kundträffar, tillgängliga för alla?

Ja, kommande aktiviteter och kundträffar kommer att vara tillgänglighetsanpassade.

Hur köper man biljetter till kommande aktiviteter, kundträffar och evenemang?

Allt som sker i samband med vårt 150-års jubileum, under 2020 kommer att vara gratis event, som alla våra kunder är välkomna till, både stora och små. Till vissa event är enbart bankkunder välkomna och andra är riktade till allmänheten, ett exempel på ett event för allmänheten är våra fyra festivaler.

Fototävlingen

Vem får tävla?

Alla som bor i Sverige får vara med och tävla. Vi ser gärna att bilderna är från Dalsland eftersom vi vill hylla och lyfta fram vårt vackra landskap.

När kommer vinnaren att utses?

Första måndagen i månaden utses föregående månadsvinnare. Vinnaren kommer att kontaktas via den mail alternativt telefonnummer som bidraget registrerats med.

Hur väljs vinnaren ut?

En jury bestående av personal från Dalslands Sparbank kommer att välja ut en ny vinnare varje månad.

Får man redigera sina bilder?

Ja, man får redigera sina bilder med effekter och liknande. Bilder som innehåller logotyper eller signaturer kommer däremot inte att tas emot som bidrag.

Jag vill dra tillbaka till bidrag, hur gör jag?

Kontakta info@viardalsland.se och skicka med ditt bidragsnummer som du fick i ditt bekräftelsemail vid registreringen till tävlingen.

Jag är med på en bild som jag inte godkänt att vara med på, vad gör jag?

Kontakta info@viardalsland.se och skicka med bilden som du är med på så hjälper vi dig.

Min bild har inte kommit upp på hemsidan, varför?

Vi får väldigt många bidrag och har dessvärre inte alltid plats för alla bilder på vår hemsida/i våra kanaler. Kom ihåg att det är ett nytt tema varje månad, man får såklart skicka in en ny bild månaden därpå och hålla tummarna för att din bild kan komma upp då.

Jag kan inte ladda upp min bild, vad kan jag göra?

Testa att spara ner bilden i ett annat format (exempelvis JPG) och försök att ladda upp bilden igen.

Länken fungerar inte för mig, hur gör jag?

Om du har problem med att skicka in ditt bidrag rekommenderar vi dig att testa en annan webbläsare alternativt enhet (mobil/dator).

Festivalerna

Behöver jag en biljett?

Nej, alla våra festivaler är helt gratis.

Jag är inte bankkund, får ändå jag komma?

Såklart! Alla är välkomna oavsett om man är bankkund eller inte, vi vill fira med hela Dalsland att vi fyller 150 år.

Finns det någon åldersgräns?

Nej, vi har anpassat festivalerna så att alla oavsett ålder ska kunna komma.

Finns det sittplatser?

Ja, det kommer finnas ett begränsat antal sittplatser för att se scenen under dagens aktiviteter och händelser. Vi kommer däremot att plocka bort dessa under kvällen för att få mer yta till de större akternas publik.

Vad gäller för rullstolsburna?

Självklart är du som sitter i rullstol välkommen till våra festivaler. Vi kommer ha ett avsatt område för er men då ytan är begränsad ser vi gärna att du anmäler att du kommer, på så vi kan vi garantera en plats på området (givet att det inte redan är fullbokat). Kontakta info@viardalsland.se senast kl 12:00 två dagar innan festivalen för att få svar.

Vilka tider är det?

Aktiviteter på festivalområdena kommer att starta 12:00 i samtliga städer. Se varje festivalprogram för respektive ort för att se vilka aktiviteter som finns just där.

Finns det servering på området?

Ja, vi kommer ha både mat- och dryckesservering på området. Menyn kommer se olika ut på varje ort då vi valt att använda oss av lokala aktörer från respektive ort. Varje ort kommer dock att ha fullgoda lunch/middagsalternativ på menyn och minst ett vegetariskt alternativ. Alkohol serveras och dricks inom ett inhägnat område. 

Får man ta med husdjur?

Då området inte är inhägnat kan vi inte hindra någon från att gå in eller ut från området, vi vill dock avråda från att ta med husdjur till festivalen till följd av de höga ljud och stora folksamlingar som festivalen innebär.

Får man ta med barnvagn?

Ja, då området inte är inhägnat får man ställa sig där plats finns och anses som lämplig. Är du osäker på vart du kan ställa dig finns det säkerhetsvakter på plats som kan hjälpa dig.

Får man ta med egen stol?

Ja, dessa får dock inte placeras på sådant vis att det stör övrig publik. Exempelvis får man inte placera sin stol mitt i ett folkhav då det kan utgör en fara.

Finns det parkeringsmöjligheter?

Samtliga festivaler är placerade så att parkering antingen finns i anslutning till eller väldigt nära området. Beroende på hur många som väljer att köra bil till festivalen kommer dock tillgängligheten påverkas.