Frågor & Svar

 

150-årsjubiléet

Vad händer på Dalslands Sparbank under 2020?

2020 fyller Dalslands Sparbank 150 år. Vi har tänkt om kring vårt firande och kommer att lägga tyngden på att stötta våra företag och vårt föreningsliv. Allt för att vårt Dalsland ska klara sig så väl som möjligt genom denna pandemi.

Fototävlingen

Vem får tävla?

Alla som bor i Sverige får vara med och tävla. Vi ser gärna att bilderna är från Dalsland eftersom vi vill hylla och lyfta fram vårt vackra landskap.

När kommer vinnaren att utses?

Första måndagen i månaden utses föregående månadsvinnare. Vinnaren kommer att kontaktas via den mail alternativt telefonnummer som bidraget registrerats med.

Hur väljs vinnaren ut?

En jury bestående av personal från Dalslands Sparbank kommer att välja ut en ny vinnare varje månad.

Får man redigera sina bilder?

Ja, man får redigera sina bilder med effekter och liknande. Bilder som innehåller logotyper eller signaturer kommer däremot inte att tas emot som bidrag.

Jag vill dra tillbaka till bidrag, hur gör jag?

Kontakta info@viardalsland.se och skicka med ditt bidragsnummer som du fick i ditt bekräftelsemail vid registreringen till tävlingen.

Jag är med på en bild som jag inte godkänt att vara med på, vad gör jag?

Kontakta info@viardalsland.se och skicka med bilden som du är med på så hjälper vi dig.

Bilder innehållande barn under 16 år

Dalsland Sparbank följer GDPR restriktioner. Vi är varsamma med att publicera bilder som inkluderar barn. 

Min bild har inte kommit upp på hemsidan, varför?

Vi får väldigt många bidrag och har dessvärre inte alltid plats för alla bilder på vår hemsida/i våra kanaler. Kom ihåg att det är ett nytt tema varje månad, man får såklart skicka in en ny bild månaden därpå och hålla tummarna för att din bild kan komma upp då.

Jag kan inte ladda upp min bild, vad kan jag göra?

Testa att spara ner bilden i ett annat format (exempelvis JPG) och försök att ladda upp bilden igen.

Länken fungerar inte för mig, hur gör jag?

Om du har problem med att skicka in ditt bidrag rekommenderar vi dig att testa en annan webbläsare alternativt enhet (mobil/dator).

Festivalerna

Vi tänker om!

På grund av den rådande allvarliga situationen kring Covid-19 har Dalslands Sparbank beslutat att ställa in bankens planerade festivaler under sommaren 2020 i samband med vårt 150-års jubileum.

Jubileumsfestivalerna som skulle äga rum den: 13 juni i Bengtsfors, 27 juni i Ed, 15 augusti i Färgelanda och 29 augusti i Mellerud är inställda.

I dagsläget finns det ingen aktuell plan på att genomföra festivalerna vid annat datum.

Samtliga involverade aktörer är kontaktade.

Vi tänker istället om och tar vår roll i samhället och för oss är det självklart att på olika sätt hjälpa de människor, företag och föreningar som drabbats och påverkats av effekterna av Covid-19. Mer information om vårt lokala initiativ kommer under veckan.

> 2020-03-31 Pressmeddelande: Vi tänker om!