Frågor & Svar

 

150-årsjubiléet

Vad händer på Dalslands Sparbank under 2020?

2020 fyller Dalslands Sparbank 150 år. Detta kommer vi att fira genom olika aktiviteter och kundträffar under hela 2020.
Den dagliga bankverksamheten kommer att pågå som vanligt.

Hur påverkar det mig som kund att Dalslands Sparbank fyller 150 år 2020?

Vårt kommande 150-års jubileum påverkar inte dig som kund i Dalslands Sparbank förutom att du får möjlighet att kunna delta i aktiviteter och kundträffar under året och fira tillsammans med oss.

Är kommande aktiviteter och kundträffar, tillgängliga för alla?

Ja, kommande aktiviteter och kundträffar kommer att vara tillgänglighetsanpassade.

Hur köper man biljetter till kommande aktiviteter, kundträffar och evenemang?

Allt som sker i samband med vårt 150-års jubileum, under 2020 kommer att vara gratis event, som alla våra kunder är välkomna till, både stora och små. Till vissa event är enbart bankkunder välkomna och andra är riktade till allmänheten, ett exempel på ett event för allmänheten är våra fyra festivaler.

Fototävlingen

Vem får tävla?

Alla som bor i Sverige får vara med och tävla. Vi ser gärna att bilderna är från Dalsland eftersom vi vill hylla och lyfta fram vårt vackra landskap.

När kommer vinnaren att utses?

Första måndagen i månaden utses föregående månadsvinnare. Vinnaren kommer att kontaktas via den mail alternativt telefonnummer som bidraget registrerats med.

Hur väljs vinnaren ut?

En jury bestående av personal från Dalslands Sparbank kommer att välja ut en ny vinnare varje månad.

Får man redigera sina bilder?

Ja, man får redigera sina bilder med effekter och liknande. Bilder som innehåller logotyper eller signaturer kommer däremot inte att tas emot som bidrag.

Jag vill dra tillbaka till bidrag, hur gör jag?

Kontakta info@viardalsland.se och skicka med ditt bidragsnummer som du fick i ditt bekräftelsemail vid registreringen till tävlingen.

Jag är med på en bild som jag inte godkänt att vara med på, vad gör jag?

Kontakta info@viardalsland.se och skicka med bilden som du är med på så hjälper vi dig.

Bilder innehållande barn under 16 år

Dalsland Sparbank följer GDPR restriktioner och lagen kräver samtycke från båda vårdshavare vid inskickat bidrag. Vi vill ej riskera att publicera en bild utan bägge målsmans underskrift så därför kommer dessa bilder ej hamna som tävlande bidrag på websida eller andra kommunikationsplattformar.

Min bild har inte kommit upp på hemsidan, varför?

Vi får väldigt många bidrag och har dessvärre inte alltid plats för alla bilder på vår hemsida/i våra kanaler. Kom ihåg att det är ett nytt tema varje månad, man får såklart skicka in en ny bild månaden därpå och hålla tummarna för att din bild kan komma upp då.

Jag kan inte ladda upp min bild, vad kan jag göra?

Testa att spara ner bilden i ett annat format (exempelvis JPG) och försök att ladda upp bilden igen.

Länken fungerar inte för mig, hur gör jag?

Om du har problem med att skicka in ditt bidrag rekommenderar vi dig att testa en annan webbläsare alternativt enhet (mobil/dator).

Festivalerna

Vi tänker om!

På grund av den rådande allvarliga situationen kring Covid-19 har Dalslands Sparbank beslutat att ställa in bankens planerade festivaler under sommaren 2020 i samband med vårt 150-års jubileum.

Jubileumsfestivalerna som skulle äga rum den: 13 juni i Bengtsfors, 27 juni i Ed, 15 augusti i Färgelanda och 29 augusti i Mellerud är inställda.

I dagsläget finns det ingen aktuell plan på att genomföra festivalerna vid annat datum.

Samtliga involverade aktörer är kontaktade.

Vi tänker istället om och tar vår roll i samhället och för oss är det självklart att på olika sätt hjälpa de människor, företag och föreningar som drabbats och påverkats av effekterna av Covid-19. Mer information om vårt lokala initiativ kommer under veckan.

> 2020-03-31 Pressmeddelande: Vi tänker om!